Waar Raet voor staat

 

Medewerkers centraal stellen en dit als uitgangspunt nemen voor de bedrijfsvoering. Raet is ervan overtuigd dat een organisatie alleen dan succesvol kan zijn. Het optimaal inzetten van de kracht van de individuele medewerker leidt namelijk tot het optimaliseren van de processen en het beheersen van kosten. Wij helpen onze klanten om een grote stap vooruit te zetten op dit gebied. Onze kernwaarden sluiten aan bij deze visie en zijn onze richtlijnen hoe wij omgaan met elkaar, met u en uw medewerkers.

 

Smart

Slim regisseren van de optimale mogelijkheden voor modern HR en IT. Met een praktische aanpak vind jij de balans tussen efficiënte processen en maximaal effect. Dat levert slimme, handige oplossingen op.

 

Behulpzaam

Helpen bij HR-doelstellingen en –ambities. Jij weet wat er in organisaties speelt en kennen de marktbehoefte. Daardoor kom je samen met collega’s tot de beste oplossing voor onze klanten.

 

Zelfbewust

Brengen van slimme HR-services en e-HRM-oplossingen. Zo help jij organisaties om het beste uit hun medewerkers te halen.

 

Deskundig

Weten welke oplossing past bij HR-ambities van klanten. Jij bent graag de gesprekspartner voor HR-thema’s, zoals een kostenefficiënte bedrijfsvoering, effectieve HR en Human Capital Management. Door dit in de juiste context te plaatsen kunnen jij en je collega’s organisaties optimaal ondersteunen bij het bereiken van hun HR-doelen.

 

Betrouwbaar

Waarmaken van het gewenste resultaat. Organisaties kunnen erop vertrouwen dat jij je verantwoordelijk voelt en zij in alle fasen van het proces maximaal ondersteunt worden door jou bij het bereiken van de HR-doelstellingen.

Onze medewerkers

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij Raet?

  • Medewerkers vertellen meer

Hoe is het om te werken bij Raet?

Erik Holman - Software Engineer bij Raet laat het zien

Bekijk ook video's van onze medewerkers van: